Arxiu

L’Ajuntament anuncia que farà pública la llista de bancs que facin desnonaments

Juli Fernàndez i Maties Serracant acompanyats d’altres membres del nou govern
Juli Fernàndez i Maties Serracant acompanyats d’altres membres del nou govern / ESTEVE BARNOLA

– Yolanda Rico –

Nou dies després de la constitució del nou Ajuntament, l’alcalde, acompanyat d’alguns dels regidors del seu equip, va comparèixer ahir davant dels mitjans de comunicació per anunciar que farà pública la llista de bancs que segueixin desnonant famílies. L’alcalde, Juli Fernàndez, va comunicar ahir que convocaran les entitats financeres a una reunió per exigir que assumeixin de forma unilateral les mesures legislatives que ha impulsat la ILP sobre Habitatge i Pobresa energètica. En la trobada s’anunciarà als bancs que l’Ajuntament durà a terme una campanya de responsabilització pública si segueixen fent desnonaments i tampoc fan una aportació significativa al parc local públic de lloguer social. Una iniciativa inclosa en el seu pla d’emergència social. L’alcalde també va confirmar que ha demanat una reunió amb el Jutge Degà per redactar un protocol que serveixi per aturar els desnonaments. Per part de l’Ajuntament, existeix el compromís perquè l’empresa municipal Vimusa no dugui a terme cap desnonament. Fernàndez va tornar a insistir en l’objectiu d’evitar els talls de subministraments bàsics a les famílies  i per això crearan una oficina d’atenció a la pobresa energètica en la què els afectats podran denunciar els talls.

Comentaris
To Top