Publicitat
Ciutat

Els sous del govern municipal baixaran un 25 per cent

El proper dimarts el govern municipal portarà al ple extraordinari l’aprovació de les delegacions del ple a la Junta de Govern Local, les retribucions dels regidors o els recursos destinats als grups municipals.
La proposta, presentada ahir a la junta de portaveus, preveu una reducció en el sous dels membres del govern d’un 25%. En xifres absolutes, entre els recursos destinats als membres del govern municipal el 2011 i els actuals hi ha una diferència de 368.030 euros, el que suposa una reducció del 49%. Pel que fa als càrrecs eventuals, el govern vol crear de 6 places per a càrrecs de confiança, 5 menys de les que es van aprovar al 2011. A més, es proposa una reducció dels sous. El cost total d’aquesta partida passarà dels 674.099 euros al 2011 a una despesa de 268.855 pel mandat que comença. Això suposa un estalvi del 60%, 405.266 euros en xifres absolutes. A aquests càrrecs de confiança del govern cal afegir-hi els 8 eventuals dels grups municipals. 2.2 a 4 col.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top