Ciutat

Obren dues minideixalleries i tanca el primer Punt Blau de la ciutat

El primer Punt Blau de la ciutat, situat a la carretera de Castellar, ha tancat les seves portes. L’Ajuntament ha anunciat que vol apropar aquest servei a la ciutadania i per això ha obert dues deixalleries urbanes a la zona nord i sud de Sabadell.

Des d’ahir Ca n’Oriac i la Creu de Barberà compten amb dos espais en els què els sabadellencs poden dipositar part dels seus residus. Es tracta de locals  que també aprofita la plantilla de la empresa concessionària del servei de recollida de residus i neteja viària, Smatsa, situats al carrer Lope de Vega, 41 i al carrer Mont Blanc, 36.

Publicitat

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, va dir en la presentació d’aquests equipaments, dijous passat, que «a partir d’ara estrenem un nou model de deixalleries per aconseguir millorar l’eficiència en el reciclatge dels residus i fer més fàcil que la gent s’acosti fins als punts blaus».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top