Ciutat

L’antiga biblioteca de la Caixa reviu a la Fundació Bosch i Cardellach

8.1 4 colEls àlbums de Tintin, com els de Mortadelo i tot el que fos còmic, els van llençar. Quan al 2007 van tancar la des de llavors antiga Biblioteca de Caixa Sabadell, caixa que va acabar de fer fallida no gaire després, els llibres han anat de «rodes a pilans», i bastants al femer o al drapaire. Una història abans trista que fosca, però no oblidada. Però ‘Ratolins de biblioteca’, l’exposició que la Fundació Bosch i Cardellach (Indústria 18) inaugura aquest dijous (19 h), i tindrà oberta fins el Sant Jordi de l’any entrant, recorda la secció infantil que, com el fons històric i la secció local o les exhaustives adquisicions d’entre el 1965 o el 1980, van destacar entre les joies d’aquella enyorada institució sabadellenca.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top