Ciutat

Nit d’alegria, celebració i cava entre els militans d´En Comú Podem

foto2Satisfacció total entre els militants de En Comú Podem de Sabadell, l’espai de confluència d’ICV-EUiA, Podem, Barcelona en comú i Equo, per haver foto1guanyat amb claredat les eleccions generals a Sabadell amb 32.253 vots. La seu d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) del carrer Picanyol s’ha convertit aquesta nit en el lloc de celebració dels militants de l’organització. Per fi s’ha brindat per un triomf. Tot i que els resultats no són comparables, cal recordar que Unitat pel Canvi va treure a les passades eleccions municipals a Sabadell 12.610 sufragis.

El president d’ICV de Sabadell, Josep López, ha lloat la feina dels centenars de militants per fer arribar el missatge de la candidatura a tots els racons de la ciutat. “De tant en tant tenir satisfaccions que siguin reflex d’aquesta gran tasca és molt important”, ha dit aquesta nit davant diverses desenes de militants concentrats a la seu del carrer Picanyol.
Per la seva banda, el portaveu del grup municipal d’Unitat pel Canvi a l’Ajuntament de Sabadell, Joan Berlanga, ha mostrat la seva satisfacció pels resultats a escala de Sabadell i de Catalunya. “És evident que el bipartidisme s’ha acabat. El règim del 78 s’està fracturant. Producte d’aquesta crisi hi ha una divisió del vot. Creiem que si aquí a Sabadell o Catalunya ha anat bé és perquè la confluència no suma, sinó que multiplica”. Gràcies als excel•lents resultats d’En Comú Podem, el sabadellenc Joan Mena serà diputat del Congrés en aquesta propera legislatura, ja que ocupava el número 7 de la llista electoral per Barcelona. Mena s’ha desplaçat fins a la Ciutat Comtal per celebrar la victòria electoral.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top