Ciutat

Sabadell, destí turístic

9.1 A 5 COL

L’atractiu turístic de la ciutat té en l’alberg juvenil de Sant Oleguer un equipament de referència. L’espai, ubicat al complex esportiu del mateix nom, acaba de veure reconeguda la seva qualitat amb l’obtenció de segell de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos). L’eina té validesa bianual i acredita que compleix els requisits establerts en la metodologia del projecte i que es compromet amb mantenir la qualitat. El segell SICTED és promogut per la Secretaria de Estado de Turismo amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Pronvíncies (FEMP). L’equipament local se suma així als 27 equipaments turístics de la comarca que han obtingut el distintiu durant l’any 2015.L’alberg juvenil, malgrat que desconegut per gran part dels sabadellencs, registra una intensa activitat de grups de joves vinguts d’arreu del món. Des de la seva posada en marxa al novembre de 2009 ha acollit 20 mil usuaris. Registra una ocupació de 3.200 estades l’any, i les reserves es concentren en els mesos de juny a setembre. L’ocupació anual és d’uns cent dies.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top