Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament està ultimant un nou projecte d’urbanització pel Passeig

Després de retirar tanques i la pista de patinatge, el Passeig encara es veu més inacabat
Després de retirar tanques i la pista de patinatge, el Passeig encara es veu més inacabat / ESTEVE BARNOLA

– Josep Ache –

«En les properes setmanes, el Govern municipal donarà a conèixer el procediment per definir el nou projecte per la urbanització del Passeig de la Plaça Major», ha anunciat aquest divendres el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Maties Serracant. Ho va declarar arran la retirada de les tanques que, en el tram més proper al Racó del Campanar, envoltaven les sortides d’emergència i les reixes de ventilació de la futura estació dels FGC, que ha d’inaugurar-se en aquest primer semestre del 2016. Divendres també es va acabar de desmuntar la pista de patinatge instal·lada amb motiu de les festes de Nadal. A més de desangelat, al Passeig encara s’hi va fer més present el caire d’obra inacabada. Als indrets on fins ara hi havia tanques, hi ha amplis trossos amb paviments simplement encimentats i, a més, canvis de nivell que no arriben ni a graó ni a rampa, i podrien fer entrebancar els vinants.

Publicitat
Comentaris
To Top