ESPORTS

Olimpia amplia la seva oferta amb dos nous camps en funcionament

F1La Ciutat Esportiva Olímpia, el projecte que va ser ideat al 2009 amb la visita del president de la Federación Española de Fútbol, Angel María Villar, i que havia quedat parat en algún temps, ha donat un impuls que s’ha manifestat aquest mati amb l’inauguració d’un nou camp de fútbol 11 i un altre de fútbol 7 que ja están a disposició dels clubs de la ciutat. Si bé queda clar que será utilizar pel Centre d’Esports Sabadell. Aquest matí, mentre l’alcalde Juli Fernández i la regidora d’Esports, Marisol Martínez han fet la visita, els jugadors arlequinats estaven fent l’entrenament precissament en un d’aquests camps.

A l’acte hi eren també, el president del CE Sabadell, Antoni Reguant, aixi com Josep María Sabater (FCF) i Eduardo Pérez Sánchez, pel col.lectiu arbitral. De fet la delegació de la Federació Catalana de Fútbol ja funciona desde fa uns mesos al complex Olímpia.

Aquests nous camps permetran que d’altres de la ciutat quedin més oberts a d’altres entitats. Aixi la reclamació del Sabadell Rugbi Club de jugar a la ciutat i no a Santa Coloma va per bon cami  i aixi la propera temporada ja jugaran a la ciutat.

Comentaris
To Top