Publicitat
Ciutat

La ciutat i la comarca s’en van de tapes amb el Gremi d’Hosteleria de Sabadell

La ruta gastronòmica ‘Destapa’t’ comença aquest dijous. A la cinquena edició hi participen 41 establiments que fins el proper 8 de maig oferiran diferents propostes gastronòmiques en format de tapa, acompanyades d’un quinto o canya de cervesa per un preu total de 2,5 euros.

«El ‘Destapa’t’ és una bona manera de rellançar el nom de de Sabadell fora de la ciutat i també una ocasió per a molts de fer ciutat». Així ho va dir dimecres Joan Roca, president del Gremi Comcarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell, organitzador d’aquesta ruta gastronòmica juntament amb Estrella Damm i l’Ajuntament de Sabadell.
Després d’admetre que l’activitat està plenament consolidada, dels 41 establiments participants va dir que han estat seleccionats per la seva capacitat de poder oferir aquesta selecció de tapes.
Per la seva banda, Miquel Soler, regidor de Tecnologies, va explicar la col·laboració municipal que permet disposar de l’aplicació gratuïta per  a mòbil ‘Layar’ on es poden trobar tots els locals que participen en la ruta que han estat geolocalitzats fent la cerca amb el nom ‘Destapa’t Sabadell’. Cadascun disposa també d’un enllaç amb una fitxa completa de cada establiment participant.4.1 a 4 col.

Publicitat
Comentaris
To Top