Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament inicia els tràmits per sancionar les empreses elèctriques

Sabadell s’ha convertit en la primera ciutat que inicia el procés per sancionar les companyies elèctriques que incompleixen la llei d’emergència social 24/2015. L’Ajuntament va presentar ahir els tràmits que es seguiran per multar les empreses. «Iniciem el procés de desplegament de la llei per protegir els més vulnerables». D’aquesta manera va presentar l’alcalde, Juli Fernàndez, el procés que s’ha posat en marxa després de comprovar que a Sabadell s’ha incomplert la llei contra la pobresa energètica i l’exclusió residencial aprovada pel Parlament l’estiu passat. La llei estableix que la companyia ha d’avisar serveis socials abans de tallar el subministrament perquè es pugui fer un informe de vulnerabilitat de la família afectada i evitar el tall. També obliga les empreses a informar al ciutadà que té el dret de demanar aquest informe a l’Ajuntament per evitar quedar-se sense llum. 8.1 a 4 col

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top