Ciutat

El carrer Sant Pere quedarà tallat al trànsit quatre dies a partir de dijous

A partir de les 2 del migdia d’aquest dijous i fins el diumenge a les 12 de la nit es tallarà el trànsit al carrer Sant Pere, entre Migdia i Sant Pau. Durant aquests dies els usuaris dels guals del carrer tindran l’accés garantit en tot moment i els del carrer del Sol i la zona de vianants tindran accés a través del carrer de Sant Pau. La mesura ja es va dur a terme durant la Festa Major i segons el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, «s’aprofitarà per recopilar dades i veure quin comportament tenen els conductors» de cara a un possible tall permanent d’aquesta via que presenta importants embussos al llarg del dia. «La ciutat és de les persones no dels vehicles» i per això plantegen canvis en la mobilitat del Centre.5.2 A 3 COL.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top