Ciutat

La crema de contenidors s’estén al carrer Sant Llorenç

En les darreres setmanes els bombers han hagut de sufocar els incendis provocats a contenidors d’escombraries de diferents punts de la ciutat. L’últim episodi va tenir lloc la matinada de dimecres passat quan van cremar nou contenidors situats a dos punts diferents del carrer Sant Llorenç. Poc abans de les 7 del matí el foc sorprenia els veïns que en aquell moment sortien de casa per anar a la feina o al metge. És el cas de la Montserrat Carné, que resideix just davant d’on es va produir un dels incendis: «Ens va espantar molt perquè era un foc molt violent i que espetegava molt. Semblaven petards». En el cas del carrer Sant Llorenç la despesa puja fins als 1.500 euros perquè els danys són majors. Guerrero va reconèixer que quan els contenidors eren metàl·lics també hi havia focs provocats però els danys no eren tan quantiosos perquè no s’havien de substituir per uns de nous. «Mig Catalunya ha apostat per contenidors de plàstic perquè tenen millors prestacions però es cremen» va explicar el regidor qui va afegir que no poden substituir els 5.400 contenidors que hi ha a la ciutat per l’elevat cost que suposaria.5.1 a 4 col

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top