Publicitat
Ciutat

Alt balanç d’incidències relacionades amb el foc

La Policia Municipal i els Bombers han atès 31 trucades vinculades amb el foc. S’han cremat 17 contenidors i s’han registrat més d’una dotzena de petits incendis. Un incendi forestal també ha cremat 300 m² al Parc Agrari.

Aquest any, Sant Joan ha estat marcat per un clar contrast en el balanç de les incidències relacionades amb el foc.

D’una banda, el Parc Taulí va registrar un descens dels casos que han atès tradicionalment en aquesta data.

D’altra banda, la Policia Municipal i els Bombers de la Generalitat van haver d’intervenir en més d’una trentena d’incidents, la majoria per contenidors cremats i per petits incendis de matolls.

La crema de contenidors que s’havia disparat a les últimes setmanes va tornar a ser la protagonista de la nit de Sant Joan. En total, es van cremar 17 contenidors a tota la ciutat. El cas més greu es va produir als carrers Prudenci i Lucreci, a Can Rull, al voltant de la una de la matinada. La Policia va rebre una alerta on s’informava que algunes persones estaven acostant contenidors a la foguera i els Bombers van poder extingir el foc.

Al carrer Santiago Segura, a Sant Julià, també es va declarar un foc  que va acabar calcinant quatre contenidors i tres vehicles. L’incendi va quedar controlat a la 1.20h.

Els Bombers també van atendre 13 trucades per petits incendis de matolls a diferents punts de la ciutat.

Al voltant de les 3 de la matinada, es va registrar l’incident més greu de la nit. Els Bombers van rebre l’avís d’un  incendi forestal que es va declarar al Parc Agrari. Després de treballar en l’extinció es va comptabilitzar una superfície total de 300 m² cremats.

També es van cremar quatre casetes d’obra als carrers Vilarrúbies i Alfons Sala, al CAP Can Rull i a La Capella de Can Gambús.

D’altra banda, la Policia Municipal va rebre dues trucades relacionades amb incendis domèstics. El primer es va declarar a les 4 de la tarda al carrer del Poble Sahrauí, al barri de Can Gambús. Un petard va incendiar el tendal d’un habitatge, tot i que els veïns van poder apagar el foc abans de l’arribada dels serveis d’emergències.

El segon incendi domèstic es va produir poc abans de la una de la matinada a la Plaça Avel·lí Artís, a l’Eixample. El tendal d’un balcó d’un cinquè pis estava en flames i no es localitzava el propietari de l’immoble. Finalment, el foc es va apagar, resultant afectats el tendal, un armari de resina i la façana.

La Policia també va haver de personar-se a Castellarnau arran de dues fogueres no autoritzades que van provocar dos petits incendis.

La nit intensa a nivell d’incidents materials, es va contraposar amb la tranquil·litat amb que es va viure la nit al servei d’Urgències del Parc Taulí.

L’Hospital de Sabadell només va realitzar set assistències vinculades a la nit de Sant Joan, ja sigui per petards, o per les fogueres.

Es van atendre tres adults i quatre nens. Els casos més greus es van derivar a altres centres sanitaris.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top