Publicitat
Ciutat

Gairebé 800 infants reben ajut per menjar durant les vacances escolars

2.1 A 8 COL

Durant aquest estiu 771 infants sabadellencs reben ajuts extraordinaris per menjar. Els recursos són en forma de lots d’aliments o targetes de compra de producte fresc i formen part del dispositiu especial organitzat per l’Ajuntament i el Rebost amb la col·laboració de diverses entitats, i que té un cost total de 106 mil euros. La finalitat és garantir que els infants estiguin ben alimentats durant tot el període de vacances escolars. I es fa a través de tres elements. D’una banda, es reforcen els lots d’alimentació. A les famílies més vulnerables amb fills se’ls entrega quatre lots extraordinaris durant tot l’estiu. Enguany el repartiment és tasca de quatre entitats: Associació Bona Llavor Diaconia, Creu Roja, Església de Crist Comunió Anglicana i la Parròquia de Sant Roc, que es divideixen la ciutat per zones. La segona acció consisteix en l’entrega de la targeta de prepagament per a productes frescos, que assumeix en un 25 per cent Creu Roja i en un 75 per cent l’Ajuntament. El tercer recurs són els cursos de formació d’hàbits d’alimentació saludable, «una experiència que va començar de forma pilot l’estiu passat i que ara s’ha convertit en programa», com explica Fernández. Al 2015 hi van participar 30 joves i enguany hi participen uns 160.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top