Publicitat
Arxiu

Les escoles de Can Llong començaran el curs amb més aules prefabricades

Dos centres educatius del barri de Can Llong començaran el curs vinent amb més aules prefabricades. Els mòduls s’instal·laran durant aquest estiu a l’Escola Virolet i a l’Institut Arraona. Els veïns continuen reclamant la construcció dels edificis per a aquests dos centres. El problema de la manca d’infraestructures educatives sòlides al barri de Can Llong continuarà un curs més, el 2016-2017. Segons els Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, aquest estiu s’instal·laran més mòduls prefabricats a l’Escola Virolet i a l’Institut Arraona, que continua el procés de trasllat de l’anterior ubicació a Torreguitart a Can Llong. És encara la solució provisional per donar cabuda als nous alumnes. En el cas del centre de secundària, aquesta ampliació permetrà ubicar més espais i aules específiques com ara el laboratori. D’altra banda, Generalitat i Ajuntament han arribat a un acord amb el Club Natació Sabadell perquè a partir del curs vinent una part dels alumnes de l’Escola Virolet i de l’Institut Arraona puguin fer educació física a les instal·lacions que l’entitat esportiva té al barri.2.1 a 8 col.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top