Publicitat
Arxiu

Les escoles de Can Llong començaran el curs amb més aules prefabricades

Els veïns i la comunitat educativa reiteren la necessitat que l’Escola Virolet disposi d’un edifici propi / LLUÍS FRANCO

– Elisabeth Álvarez –

Dos centres educatius del barri de Can Llong començaran el curs vinent amb més aules prefabricades. Els mòduls s’instal·laran durant aquest estiu a l’Escola Virolet i a l’Institut Arraona. Els veïns continuen reclamant la construcció dels edificis per a aquests dos centres. El problema de la manca d’infraestructures educatives sòlides al barri de Can Llong continuarà un curs més, el 2016-2017. Segons els Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, aquest estiu s’instal·laran més mòduls prefabricats a l’Escola Virolet i a l’Institut Arraona, que continua el procés de trasllat de l’anterior ubicació a Torreguitart a Can Llong. És encara la solució provisional per donar cabuda als nous alumnes. En el cas del centre de secundària, aquesta ampliació permetrà ubicar més espais i aules específiques com ara el laboratori. D’altra banda, Generalitat i Ajuntament han arribat a un acord amb el Club Natació Sabadell perquè a partir del curs vinent una part dels alumnes de l’Escola Virolet i de l’Institut Arraona puguin fer educació física a les instal·lacions que l’entitat esportiva té al barri.

Publicitat
Comentaris
To Top