Publicitat
Ciutat

Posen en marxa un banc d’instruments musicals per a projectes de caire social

Apropar els ensenyaments musicals als alumnes d’entorns més desafavorits és l’objectiu del projecte que acaba de presentar l’Ajuntament i que es posarà en marxa el curs vinent. La iniciativa sorgeix de la creació d’un banc d’instruments, provinents de donacions, que serviran per estendre la formació a escoles públiques. Els ciutadans que vulguin participar en aquest projecte poden fer-ho donant instruments musicals que ja no necessitin i que puguin formar part del nou banc que ha impulsat l’Ajuntament. Les persones que tinguin intenció de fer alguna aportació poden adreçar-se a l’Escola de Música i Conservatori Professional de Sabadell. La creació d’aquest nou fons per a projectes socials suposa una ampliació del banc que ja existeix al conservatori i que fins ara es cedia només als alumnes del centre en situació més desafavorida. A partir d’ara aquests instruments també es cediran a escoles públiques i entitats per tal que puguin desenvolupar activitats que tinguin com a objectiu afavorir l’equitat i la cohesió socials. L’Ajuntament ha presentat un dels projectes pel quals s’utilitzaran aquests instruments: el consistori i l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) posaran en marxa el curs vinent una proposta per crear orquestres de corda a dos centres educatius de la ciutat que es troben en un entorn més desafavorit.4.1 a 4 col

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top