Publicitat
Ciutat

El ple aprova els projectes de reparació de La Bassa de Sant Oleguer

El ple municipal del mes de juliol, el darrer del curs polític, ha adoptat dos acords per resoldre els problemes de La Bassa de Sant Oleuger que han impedit obrir la instal·lació aquest estiu. Per una banda, s’ha fet l’aprovació inicial del projecte bàsic i d’execució de renovació del sistema de filtració de la macro piscina de Sant Oleguer. El pressupost puja a 1.034.614,83 euros.
Per un altre costat s’ha donat llum verda de forma inicial també al projecte de reparació del tram de 203 metres del col·lector de Sant Oleguer construït el 1974 que passa per sota del vas de La Bassa i que amb el pes es va trencar provocant aquestes filtracions de l’aigua de la piscina.
Segons la regidora d’Urbanisme, Glòria Rubio la manca de manteniment en aquesta instal·lació és el que ha fet que s’arribés a aquest estat de deteriorament tan gran.  Per la seva banda, Xavier Guerrero, regidor de Via Pública, ha declarat que les obres de reparació del colector és previst iniciar-les el proper mes de gener.
El portaveu de CiU, Carles Rossinyol s‘ha abstingut per considerar que, malgrat la situació en la que es troba la instal·lació, s’hagués pogut obrir aquest estiu.PLE

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top