Publicitat
Arxiu

Les quatre piscines municipals perden banyistes tot i el tancament de La Bassa

4.1 a 4 col

Prop de 85 mil banyistes han visitat les quatre piscines municipals en el que portem de temporada, el que representa un descens de gairebé 3 mil persones. Els equipaments perden afluència de públic tot i que aquest estiu La Bassa està tancada. Segons les dades acumulades a 1 d’agost, les quatre piscines municipals han rebut un total de 84.782 banyistes aquesta temporada (van obrir les seves portes el 17 de juny). L’afluència de banyistes queda per sota de la registrada l’any passat al mateix període, quan l’entrada global va ser de 87.521. Significa doncs que les piscines han perdut prop de 2.800 banyistes (un 3,1 per cent), malgrat la forta calor registrada i el tancament del Parc Recreatiu La Bassa de Sant Oleguer, amb un aforament de prop de 5 mil persones.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top