Ciutat

Sabadell esdevé seu de la primera Trobada de Joves Antirumors

A la cita hi ha participat una quarantena de joves d’entre 15 i 18 anys
A la cita hi ha participat una quarantena de joves d’entre 15 i 18 anys / LLUÍS FRANCO

– E. Álvarez –

Des del passat divendres i fins a diumenge la ciutat ha estat la seu de la primera Trobada de Joves Antirumors d’Espanya. Un grup d’una quarantena de joves amb edats compreses entre els 15 i els 18 anys han participat a la cita, a l’Alberg del Molí de Sant Oleguer, per posar en comú les diverses accions desenvolupades en aquest àmbit.

Durant els tres dies d’estada els joves han compartit experiències i han reflexionat sobre quines accions es poden portar a terme per combatre les falses creences. Els joves procedeixen de la nostra ciutat, Barcelona, Tenerife, Bilbao i Getxo.

L’equip organitzador de la trobada ha pogut ampliar places gràcies al suport financer d’Intercultural Cities. La trobada té vocació de continuïtat ja que els responsables es comprometen a fer un seguiment de les propostes presentades i buscar els recursos per poder-la repetir

Comentaris
To Top