Arxiu

Què fa amb els regals de Reis que no li agraden?

NÚRIA RUBIELLA
Administrativa
Soy muy sincera y, si no me gusta, prefiero cambiarlo, a no ser que me lo haya regalado alguien con quien no tengo confianza. No me gusta tener cosas que no utilizo. Vender por internet un regalo lo encuentro un poco feo. Prefiero cambiarlo, sobre todo si es ropa que no sea de mi estilo.

MANEL MOLINER
Enginyer
S’agafa el tiquet regal i es canvia sense problemes. De vegades nosaltres, com que no sabem què regalar-nos, el que fem és comprar el més lleig amb el tiquet regal i així fem la conya. I t’ho canvies. Una vegada em van regalar, com que sóc calb, un barret de colors estil rasta.

MARINA VIÑAS
Biòloga
Ho canviaria. I ho diria a la persona, però ben dit. I també prefereixo que m’ho diguin. De vegades ens falta pensar més què li agrada a la persona i no allò que t’agrada a tu. És millor canviar una cosa i que sigui útil, que no que te la quedis a casa i que no la facis servir per a res.
PAU GIL
Mestre
Ho agraeixo, però ho canvio. Però mai m’ha passat perquè han encertat bastant. Potser la mida o el color d’alguna peça, però res més. A mi sí que m’ha passat que no ha agradat un regal que jo he fet. I prefereixo que m’ho diguin i de fet demano tiquet de compra.

MARINA RÀFOLS
Biòloga
Si no m’agrada, no ho dic. Hi ha els mercats d’intercanvi i els amics invisibles on pots recol·locar tots aquests regals, és una solució. Sempre pots inspirar-te i fer un tuning a veure si t’agrada més. Ara aprecio més els regals; encara que no siguin del meu gust, hi veig la bona intenció.

Comentaris
To Top