Opinió

Serem protagonistes

El PSC ha tornat a Sabadell. Així podria començar aquest article. I és que el passat 1 de març, els membres del PSC de Sabadell van escollir la nova comissió executiva que tinc l’honor d’encapçalar, iniciant una nova etapa a la història del nostre partit i del nostre compromís amb Sabadell.

Després de temps convulsos, comencem a construir mirant amb la il·lusió  i optimisme els reptes del futur.

Crec sincerament que estem en disposició de retornar el PSC al lloc que mereix en aquesta ciutat. Per trajectòria, per història, per compromís cívic i per servei públic. El PSC de Sabadell està íntimament lligat a la nostra ciutat, i el nou projecte que comencem ara pretén ser la primera pedra de successives accions, decisions i nous lideratges, dirigits a reconstruir el projecte socialista a la nostra ciutat.

M’agradaria fer partícips d’aquesta nova etapa a tots aquells sabadellencs i sabadellenques que en algun moment han confiat en el PSC i dirigir-me des d’aquesta tribuna a tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat per presentar les línies de la nostra futura acció.

Som un PSC renovat, amb un grup de persones compromeses, amb nous reptes, noves fites i amb l’objectiu de treballar per la nostra ciutat. Un PSC que, amb humilitat, molta feina i compromís, vol retornar a la nostra ciutat tota la confiança que històricament ens heu donat.

Som conscients que la tasca no és fàcil i que ens hi haurem d’esmerçar, però estem preparats per aquesta fita. Volem tornar a ser protagonistes de la ciutat. Perquè tenim noves idees amb nova gent, però també ferms valors i el compromís decidit d’aportar noves idees per Sabadell.

Som un nou projecte sobre la base del nostre compromís amb els nostres conciutadans i conciutadanes, del nostre compromís amb els valors i principis del socialdemocràcia, i la voluntat de refer un projecte malmès. Un projecte basat en oferir a la ciutadania un PSC de futur, compromès amb la transparència, l’ètica, i la virtut pública.

I fer-ho en uns moments que no son fàcils per la política, i especialment difícils per la política local. Davant un govern municipal que dóna alarmants senyals d’inoperància i desgast, desconfiança interna i carència d’una idea de ciutat, el PSC ha d’estar en disposició de tornar a ser l’alternativa de govern que necessita la ciutat. Tornar a ser un moviment aglutinador de les diferents sensibilitats que recorren i donen vida al nostre municipi.

Sóc conscient de que el repte és majúscul però la nova executiva, el grup municipal i totes les persones que ens hi acompanyen tenim les forces i la  determinació per a portar endavant una acció col·lectiva per a construir plegats el futur.

Per a recórrer la ciutat de punta a punta, per escoltar la gent, per recollir els neguits i les propostes, per traslladar les carències i per oferir alternatives. Però també per tornar-nos a obrir, amb nous vincles, noves complicitats i nova gent. Per ser aquell projecte col·lectiu, de ciutat, que més enllà de les sigles socialistes, conforma una visió global que ens impulsa a tots aquells i aquelles compromesos amb el progrés, amb la solidaritat, amb la bona feina i amb la serietat. Un partit en el que confiar, un grup de persones en qui confiar, un ajuntament en qui confiar.

Els socialistes a Sabadell encara tenim molt a dir. Sobretot de futur. Ens cal parlar de futur. I ens cal convocar els ciutadans a un futur millor.

Aquest és el compromís i la determinació del grup de persones que hem agafat el testimoni.

Un grup de persones amb voluntat de servei, i d’on de ben segur serem capaços de trobar els millors lideratges en cada moment i per cada lloc, les millors persones i les millors propostes per tornar a ser els principals protagonistes del futur.

En aquest tasca estem, convençuts de que valdrà la pena. Ens acompanyeu?

DESTACAT “Crec sincerament que estem en disposició de retornar el PSC al lloc que mereix en aquesta ciutat”

Comentaris
To Top