Arxiu

Enric Ticó: «El perllongament de FGC impactarà positivament en l’economia de Sabadell»

«Gairebé cent anys després, el perllongament de FGC permetrà dotar a Sabadell d’una veritable xarxa ferroviària que, a més de comunicar el municipi amb la resta de l’àrea metropolitana, es convertirà en un autèntic metro per a la ciutat», va manifestar divendres el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, en un esmorzar-col.loqui organitzat pel Consell per l’Economia Productiva (CEP) a la Cambra de Comerç. Exdirector general de Ports i Transports de la Generalitat, exmembre del consell d’administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i president de FGC des del gener del 2011, va parlar de la Posada en servei del perllongament de FGC a Sabadell: creant xarxa, en la primera sessió del cicle Diàlegs d’Economia. Ticó va assegurar als empresaris assistents que aquesta ampliació tindrà un important impacte positiu en el desenvolupament econòmic de Sabadell, com ja està passant a Terrassa, ciutat que ha completat abans la seva ampliació de la xarxa. «A Sabadell, esperem un creixement de la demanda del 50% el primer any, canvis en el perfil dels usuaris i una reordenació de la xarxa del transport públic que millorarà la mobilitat i, creiem, disminuirà la densitat de trànsit».

To Top