Publicitat
Arxiu

El Col·legi d’Advocats denuncia greus condicions de treball a l’edifici del jutjats per l’onada de calor

El Col·legi d’Advocats de Sabadell (ICASBD) ha denunciat les greus condicions de treball que estan afectant les instal·lacions de l’edifici judicial de Sabadell en els darrers dies, arran de la onada de calor que pateix el país. Les avaries als sistemes de ventilació i aire condicionat, sumades a la configuració d’un edifici amb façanes de vidre i sense finestres i, en conseqüència, sense possibilitat de ventilació natural, estan provocant que, en alguns casos, s’arribi a temperatures de més de 30 graus a l’interior.

Aquestes circumstàncies estan afectant, no només tots els funcionaris i resta d’operadors jurídics que hi treballen (jutges, fiscals, etc.), sinó també els advocats i advocades que hi accedeixen diàriament, així com els centenars de ciutadans i ciutadanes que fan ús d’aquestes instal·lacions.

Davant d’aquesta situació, totalment inadmissible, la Junta de Govern de l’ICASBD ha acordat, per unanimitat, que en el supòsit que algun jutjat ofereixi la possibilitat de suspensió d’alguna vista, judici o acte jurisdiccional, o en el cas que algun advocat o advocada col·legiat a l’ICASBD sol·liciti la suspensió per incomoditat greu pròpia o del seu client derivada de la temperatura excessiva, el Col·legi d’Advocats de Sabadell atorgarà l’emparament col·legial al lletrat o lletrada que es tracti en el supòsit que es produís qualsevol reclamació en contra seva.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top