Publicitat
Arxiu

El foc crema 5.000 metres quadrats d’horts i vegetació a Can Llong

Bombers treballant per sufocar el foc declarat divendres a Can Llong
Bombers treballant per sufocar el foc declarat divendres a Can Llong / LLUÍS FRANCO

Poc després que Protecció Civil activés l’alerta del Pla INFOCAT per risc d’incendi forestal a tot el territori, es declarava un foc entre Can Llong i Can Rull, pròxim al Punt Blau i als habitatges de la zona, per causes desconegudes. Els veïns del barri van avisar als bombers i la policia sobre les 2 de la tarda. Van ser necessàries cinc dotacions terrestres de Bombers i cinc més d’aèries per tal de sufocar l’incendi que va cremar 5.000 metres quadrats de matolls, horts i material abandonat a la zona. També s’hi van desplaçar efectius de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra.

El foc va quedar extingit tres hores més tard. El president de l’associació de veïns de Can Llong-Castellarnau, Federico García, va explicar que «ja hem comunicat a aquest Ajuntament i al d’abans que aquesta zona era un perill, ja que en comptes d’horts amunteguen tot tipus de material i realitzen activitats il·lícites». Bombers va informar que molts dels incendis registrats es devien al llançament de petards i van recordar la necessitat d’aplicar mesures de seguretat

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top