Publicitat
Ciutat

El PEDeCAT diu que la bastida no és segura

Els Partiti Demòcrata de Sabadell (PDeCAT) dubta de la seguretat de les bastides que s’han instal·lat per fer ombra al Passeig. Remarca que es poden escalar i això infringeix «les normes de seguretat que el mateix Ajuntament ha d’exigir a qualsevol empresa o persona». El regidor del PEDeCAT Carles Rossinyol, ha lamentat que el consistori hagi triat aquesta estructura i ha dit que al marge de l’estètica, «un dels temes més importants és la seguretat. S’anomeni com s’anomeni, objectivament es tracta d’una bastida, i per tant, entenem que ha de complir amb les mateixes normes de seguretat que s’apliquen a qualsevol persona o empresa de la ciutat que instal·li una bastida en espai públic». Ha afegit que el codi tècnic de construcció indica que «qualsevol bastida que estigui al mig del carrer no pot ser escalable» i que a la del Passeig poden pujar els nens i ha preguntat si l’Ajuntament té assegurança de responsabilitat civil. L’alcalde ha respòs que els tècnics municipals treballen complint les normatives.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top