Publicitat
Ciutat

Programa d’orientació professional per a majors de 30 anys en atur

Un centenar de persones participaran al programa conegut com Orienta+30, que ofereix orientació professional a major de 30 anys que es trobin a l’atur. Les sessions es fan a la Biblioteca del Nord.
De vegades resulta difícil que les persones que resideixen als barris es desplacin fins al Vapor Llonch per tal de participar en algun dels programes que es realitzen amb l'objectiu de promoure l'ocupació entre els diferents col·lectius de la ciutat. Per això, s'ha posat en marxa un programa que suposa la descentralització d'aquest servei. Es coneix amb el nom d'Orienta+30 i el desenvolupen conjuntament l'Ajuntament, la Fundació privada ECOM de Sabadell i la Fundació Secretariado Gitano de Sabadell.

Ofereix orientació professional a persones majors de 30 anys i que es troben a l’atur. Les sessions es fan a la Biblioteca del Nord, al barri de la Plana del Pintor. La intenció de la iniciativa és que aquestes atencions complementin les activitats que ja es fan per a col·lectius d’altres franges d’edat al mateix edifici del Vapor Llonch, on també tenen les seves seus la Fundació ECOM i Secretariado Gitano.

El programa es va posar en marxa el juny passat i s’acabarà al març de l’any vinent. Fins llavors un centenar de persones passaran per un dels espais habilitats a la biblioteca per participar en aquesta activitat. Els participants tenen entre 30 i 54 anys, estan inscrits al Servei Públic d’Ocupació i es troben en situació de desocupació de llarga durada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top