Publicitat
Ciutat

PDeCAT i PP creuen que Sabadell no ha de tenir un alcalde imputat

Ni el PDeCAT ni tampoc el PP creuen oportú que Maties Serracant sigui el proper alcalde de Sabadell com a substitut de Juli Fernàndez perquè es troba imputat per la cessió d’un espai de Cal Balsach al Casal El Tallaret.

Mentre el PSC guarda silenci -va ser el grup que va denunciar davant del jutge la cessió de l'espai de Cal Balsach al Casal El Tallaret-, els altres grups de l'oposició (PDeCAT, Cs i PP) ja han manifestat el seu rebuig a que Maties Serracant es faci càrrec de l'alcaldia perquè està sent investigat per un presumpte delicte de tràfic d’influències. Cs va ser la primera formació que, dimecres, va advertir que la seva elecció incompleix el codi ètic per regenerar l’Ajuntament.

Divendres van fer-ho el grup de PDeCAT i PP. El portaveu de la primera formació, Carles Rossinyol, va assegurar que «tindrem un alcalde imputat per temes de corrupció» i va afegir que «l'equip de govern va fer bandera d'uns compromisos ètics que ara, davant un clar cas de corrupció, aquests ideals s'esvaeixen». Una opinió que comparteix amb el regidor del PP, Esteban Gesa, qui ha dit que Sabadell «no mereix tenir un alcalde imputat. Serracant era aquell senyor que es passejava pels plens amb samarretes contra la corrupció i que quan el van imputar a ell va canviar de samarreta».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top