Publicitat
Ciutat

La Bassa bat el rècord amb mil banyistes amb Mulla’t per l’Esclerosi

La campanya per combatre aquesta malaltia neurodegenerativa s’ha celebrat simultàniament a 625 piscines catalanes, en les que s’hi han banyat deu mil persones. A Sabadell, La Bassa ha estat l’escenari d’una gran remullada solidària, més de mil persones en el que ha estat el rècord més gran del Mulla’t celebrat fins ara.

Milers de persones no han dubtat aquest diumenge 9 de juny, en llançar-se a l’aigua a favor d’aquesta malaltia, una campanya que aquest any ha arribat a la seva 24ª edició i que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple per recollir fons per promoure programes de lluita contra la malaltia.
L’acte central va tenir lloc a la piscina de Can Caralleu, a Barcelona amb presència del conseller d’Afers exteriors de la Generalitat, Raül Romeva i altres personalitats com l’actriu, Lloll Beltran, Paco Mir i Abel Folk entre altres.
En total i segons dades de la FEM, a tot Catalunya més de cent mil persones i 625 piscines de tot Catalunya s’han sumat a la celebració d’aquesta diada.
La Bassa a vessar
Però el rècord més espectacular s’ha batut a Sabadell amb la presència de més de mil banyistes a la Bassa de Sant Oleguer, on també s’hi han remullat l’alcalde de la ciutat, Juli Fernàndez, i els regidors de Salut, Ramon Vidal, Educació Joan Berlanga i Gabriel Fernández d’Acció Social.
A més de La Bassa altres espais col·laboraven en la campanya, com el Club Natació Sabadell, Tennis Sabadell, les piscines Joan Serra i el Cercle Sabadellès, tots amb una gran afluència de públic.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top