Ciutat

Uniran les places Mestre Planas i Montserrat Roig a favor dels vianants

A partir d’aquesta setmana es talla definitivament la circulació de vehicles al tram del carrer de Calvet d’Estrella que separa les places del Mestre Planas i de Montserrat Roig. Aquesta mesura respon al compromís municipal amb els veïns, segons ha informat l’Ajuntament per ampliar l’espai pels vianants.
Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, ha afirmat que «aquesta actuació permetrà connectar dues places que fins ara quedaven separades per una barrera innecessària». I ha afegit que «aquesta és una nova fita en l’objectiu que els ciutadans recuperin el protagonisme dins l’espai públic».

La proposta preveu que el carrer de Calvet d’Estrella passi a ser de vianants entre l’avinguda de Barberà i el carrer de Fra Luis de León. D’aquesta manera, les places de Montserrat Roig i del Mestre Planas estaran unides per un carrer de vianants que permetrà crear un gran espai d’ús ciutadà, on ampliar les activitats de lleure de les places. En una primera fase es tallarà aquest tram del carrer de Calvet d’Estrella, amb jardineres i pilons, i es mantindrà un passadís perquè els veïns puguin accedir al gual existent. Els usuaris de l’aparcament situat a la plaça de Montserrat Roig hi hauran d’accedir per l’avinguda de Barberà i sortir pel carrer de Fra Luis de León.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top