Ciutat

Des de Sabadell van sortir deu autocars per celebrar ‘la Diada del sí’ a Barcelona

Sabadell es va llevar reivindicativa. Amb ànims d’esbarjo i amb un caràcter de lluita política centanars de ciutadans es van concentrar cap a les 12:30h a l’Eix Macià per viatjar a Barcelona amb els 10 autocars que va llogar Sabadell per la Independència. Tothom amb la clara voluntat de ser escoltat per poder esdevenir una república independent si així ho diu el resultat del Referèndum del proper 1 d’octibre.
Reivindicació ciutadana
Entre la multitud de sabadellencs que es van posar en marxa per formar part de l’entramat independentista a Barcelona hi havia Joan Mestre. Aquest jubilat va confessar que ha assistit a totes les diades des que es van convocar. Per en Joan, «cada any la Diada adquireix un caràcter diferent, i aquesta està pensada per ser l’última festa de caire reivindicatiu».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top