Ciutat

La ciutat es col·lapsa a causa dels talls de trànsit als accessos a la ciutat

El tall del carrer Tres Creus es mantindrà fins a finals de novembre
El tall del carrer Tres Creus es mantindrà fins a finals de novembre / ESTEVE BARNOLA

Les restriccions de trànsit que s’apliquen a dos dels accessos principals a la ciutat -Ronda Ponent i Tres Creus- estan provocant importants retencions. Les dificultats per circular amb vehicle privat és previsible que s’allarguin fins a finals d’any. Per paliar la situació, l’equip de govern aconsella als conductors utilitzar la Ronda Oest en els seus desplaçaments.

Les obres de construcció de la rotonda de la carretera de Terrassa, cantonada amb la Ronda Ponent i la Rambla Ibèria, continuen dificultant l’accés a la ciutat a través d’aquestes vies. El mateix passa des de dimarts amb les restriccions que s’han aplicat a l’últim tram del carrer Tres Creus a causa de les obres de remodelació de l’estació de Renfe.

La situació s’ha agreujat aquesta setmana coincidint amb l’inici del curs escolar. Des de dimarts es registren llargues cues en aquests punts que es previsible que es mantinguin fins a finals de novembre.
En el cas de la Ronda Ponent, el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, atribueix el col·lapse que es va registrar dimarts a diferents factors externs a l’obra. Un d’ells l’incendi d’un vehicle a l’interior del pàrquing del Mercat Central. Un incident que va obligar a desviar el trànsit i va «suposar un col·lapse extra».

En el cas del carrer Tres Creus, des de dimarts l’accés cap a la Gran Via només és possible –en el darrer tram– per l’autobús i el taxi durant el dia, mentre que la resta de vehicles han d’anar pel carrer Blasco de Garay. En sentit contrari, hi poden accedir tots els vehicles. Aquestes restriccions no estaven previstes perquè, segons el regidor, Renfe s’havia compromès a acabar l’obra en superfície coincidint amb l’inici del curs. «Van trobar aluminosi en un dels murs i després es va trencar una canonada i això ha provocat un endarreriment molt important de l’obra». La companyia ha comunicat a l’Ajuntament que els treballs es perllongaran fins a finals de novembre i, per tant, també els talls.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top