Ciutat

La Unitat de la Mà del Parc Taulí ja és centre de refèrencia mundial

L’acreditació reconeix l’Hospital de Sabadell com un dels centres de referència, a nivell mundial, pel que fa a cirurgia de la mà, una feina que va començar a nivell experimental, l’any 1979 i que ha asssolit l’èxit mèdic.

Aquest prestigiós reconeixement ha estat atorgat per la «Federations of European Societies for Surgery of the Hand», i acredita l’Hospital de Sabadell com un dels millors del món en aquesta especialitat de cirurgia
Per poder aconseguir aquesta acreditació s’han de complir una sèrie de requisits, com disposar d’un mínim de 3 cirurgians experts en cirurgia de la mà i microcirurgia, un d’ells amb titulació europea. Aquest és el cas del Dr. Carles Puente, que treballa a l’Hospital de Sabadell.

També cal que l’hospital doni cobertura les 24 hores del dia, tots els dies de l’any i ha d’atendre com a mínim, dos casos de traumatisme de la mà, i uns cinc casos de microquirúrgica cada trimestre.
Per últim, és imprescindible disposar de qualificacions nacionals, formar part de societats científiques especialitzades, cas que compleix el Parc Taulí, a més de ser centre de referència designat pel «Ministerio de Sanidad».

El Dr. Ramon Vila, va ser pioner de la Unitat de la Mà de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, que centra la seva activitat assistencial en la detecció i atenció de qualsevol tipus de lesió tancada o oberta del canell i també de la mà, implicant tractar la pell, el múscul, el tendó, l’os i l’empelt i el nervi.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top