Publicitat
Arxiu

Empaperada nocturna dels carrers de la ciutat

Unes quatre-centes persones es van aplegar aquest dilluns nit davant l’ajuntament seguint la crida d’una iniciativa espontània que demanava als ciutadans portessin, cadascun, 30 fotocòpies amb el lema «votem per ser lliures» amb la data de l’1-O. L’entitat Sabadell per la Independència-ANC, que es va fer ressò d’aquesta iniciativa popular, va coordinar la trobada a la plaça Sant Roc, on un dels membres de l’ANC va explicar el que calia fer en el cas que la policia els demani el material. Seguidament s’ha donat un número de telèfon d’un gabinet d’advocats que -segons han explicat- estan preparats per denunciar els policies que hagin requisat material de la campanya. Els participants, en un tres i no res, van omplir de cartells els carrers del voltant n

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top