Publicitat
Arxiu

Tensió a la campanya pel Referèndum: la plaça Sant Roc s'omple a vessar

Tota la plaça i els carrers adjacents van quedar plens de gom a gom, de ciutadans de totes les edats que, fent-se ressò de la crida que durant tot el dia s'havia estès per la xarxa, es van anar concentrant en aquest espai urbà, que ja s’ha convertit en el lloc habitual de trobada d’aquestes mobilitzacions a favor del referèndum. Davant les portes de l'Ajuntament, s'hi trobava l'alcalde Maties Serracant, visiblement tranquil i relaxat, acompanyat de Juli Fernàndez, i altres regidors.

Però ahir nit tota l'atenció dels presents estava en la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que va voler venir a trobar-se amb els seus conciutadans, a qui va animar a participar de les mobilitzacions d'una forma pacífica però sense defallir. Forcadell que va dir que malgrat que la repressió exercida pel govern espanyol res ens aturarà i «votarem, votarem i votarem». Forcadell va demanar als assistents a convertir la concentració de la plaça Catalunya en una acampada. Per Forcadell, «això ja no va de referèndum, ni d’independència, va de drets civils».

Publicitat

L’alcalde Maties Serracant, present a l’acte, ha reiterat que no té la intenció d’anar a declarar davant del fiscal. Per la seva banda, Bibiana Larrossa de Sabadell per la Independència ha demanat als ciutadans que es desplacin a Barcelona per fer costat al govern català davant els registres i les detencions que estan efectuant la Guàrdia Civil. Ha recordat que la situació s’allargarà, no hores si no dies i ha demanat que portessin menjar i aigua als acampats i els substituïssin, perquè Víctor López, de la campanya Sí per a canviar-ho tot, ha dit que «això ja no va d’independència ni del referèndum sinó que va dels drets civils».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top