Publicitat
Ciutat

Més festa camí de l’1-O: l’encartellada no es rendeix

La convocatòria feta per Òmnium i Sabadell per la Independència-ANC per aquest diumenge, va tornar ser un èxit de convocatòria i novament l’espai al voltant de l’ajuntament es va omplir de gom a gom, això sí en un ambient més festiu de l’habitual. Es van muntar tallers perquè cadascú es fes el seu propi material de campanya per a la defensa del referèndum, tot i que també es van repartir cartells, xapes i domassos ja fets per qui volgués penjar-ho a qualsevol carrer de la ciutat.
Aprofitant el bon temps, els pares amb els nens van participar de les activitats de pintar i retallar, mentre d’altres gaudient de les actuacions que es van anar succeïnt el llarg del matí, des de les 11 fins gairebé l’hora de dinar. Van amenitzar la trobada, el grup «Corrandes són corrandes» fent cançó improvisada, així com també van ser-hi presents els Castellers de Sabadell i els Diables.

Publicitat

Moltes persones anaven i venien per recollir nou material, i escampaven cartells pels carrers del voltant i per alguna de les parets de l’ajuntament que va quedar força «empaperada» a mesura que transcorria el matí.
Les terrasses del voltant van quedar plenes de gom a gom, i de fet, l’anomenada «Marató per la Democràcia» va aconseguir emplenar tant la plaça Dr. Robert com la plaça Sant Roc, durant tot el dia, ja que moltes persones hi van tornar a la tarda per passejar i veure l’ambient que s’hi havia anat congregant al llarg del matí. Sabadell per la Independència-ANC juntament amb Òmnium Sabadell, van fer aquesta convocatòria per sumar-se a altres ciutats del país que també es van fer ressò de la crida. Les dues entitats lideren totes les mobilitzacions populars que aquestes darreres setmanes han anat emplenant el centre de la nostra ciutat, a favor del referèndum de l'1-O.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top