Publicitat
Ciutat

Referèndum: el 86,1 per cent dels 62.728 vots, a favor de la independència

Durant la jornada del referèndum d’autodeterminació, a Sabadell es van escrutar un total de 62.728 vots emesos als més de mig centenar de col·legis electorals distribuïts per tots els barris de la ciutat. D’aquests, un 86,1 per cent -la qual cosa representa 54.058 vots- van ser a favor de la independència de Catalunya. El No va rebre el suport de 6.865 sufragis. Pel que fa als vots emesos en blanc la xifra va ser de 1.292 i 513 van ser vots nuls. La participació es va situar en el 40,8 per cent, segons les dades publicades. Un percentatge inferior al del conjunt de Catalunya (42,57 per cent).

Publicitat

Recompte final de vots a L'Estruch

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top