Arxiu

Brutícia i soroll als carrers

Des de fa temps que a la Plaça David Sanahuja s’hi ajunten un grup de nois i noies que la deixen plena de brutícia i fan soroll fins les tantes de la nit. Per la plaça hi passen centenars de persones, i només aquest grup en concret és molest pels veïns i pels usuaris de la plaça. El grup el conformen jovent aparentment sense treball o que ni treballen ni estudien, per les hores que hi són presents i dels temes que se’ls sent clarament parlar des dels balcons dels edificis circumdants. Hi són desde principis de primavera, dia sí dia també. La policia els ha demanat vàries vegades que marxin, però el grup continua venint a la plaça a reunir-se.

Entre el veïnat es comenta que és un grup molest, però no se sap què fer per aconseguir tranquil.litat si la policia no hi intervé ja, amb certa contundència (multes per embrutar, consumir droga i soroll excessiu), tot i que sembla que els costa.

Cal dir que s’ha demanat als nois i noies que formen part del grup que abaixin el to i que no embrutin, la seva resposta és més aviat violenta i poc social.

To Top