Diners

La Fira Sakura Matsuri espera rebre més de 5.000 assistents i generar un impacte de 300.000 euros

fira sakura judo

A més del centenar d’activitats, aquest cap de setmana també hi haurà un estand del mateix Consolat General del Japó a Barcelona

La Fira Sakura Matsuri, un dels esdeveniments que generen més activitat al cap de l’any a Fira Sabadell, celebra aquest cap de setmana una nova edició, una nova oportunitat per als sabadellencs d’estrènyer els llaços amb el país del sol naixent. 

Segons les previsions, s’espera que enguany es puguin superar els 5.000 assistents entre la Fira Sakura i les activitats que es desenvoluparan a la Pista d’Atletisme –afegint-hi 2.000 persones a les del Sakura Ciutat–, generant un impacte per la ciutat de 300.000 euros. 

“Aquesta fira és un bon exemple de l’aposta que fem pel turisme econòmic, com a dinamitzador comercial, gastronòmic i cultural, on la col·laboració publicoprivada queda palesa, amb la participació, entre d’altres, d’empresaris del sector de la restauració”, explica la regidora de Projecció de la Ciutat i Turisme, Kàtia Botta. 

A més del centenar d’activitats –més d’una setantena d’estands–previstes al llarg d’aquest mes, aquest cap de setmana també hi haurà un estand del mateix Consolat General del Japó a Barcelona, amb l’objectiu d’establir sinergies entre Catalunya i el país del sol naixent.

La tribuna, a l’octubre

A diferència del que va succeir l’any passat, enguany l’espai Tribuna Japó-Sabadell, l’esdeveniment per a les petites i mitjanes empreses sabadellenques que tenen un vincle amb el Japó, se celebrarà a l’octubre. 

En la seva primera edició (2023), van prendre-hi part una seixantena d’empresaris, una xifra que esperen que enguany sigui superior, malgrat que fonts del govern prefereixen no avançar res en aquest aspecte.

Comentaris
To Top