Ciutat

L’escola Vedruna Immaculada de Sabadell bufa les 65 espelmes amb una exposició

L’exposició, a la biblioteca del Sud, repassa la història d’aquesta escola tan arrelada al barri de Les Termes

L’escola Vedruna Immaculada Sabadell, al barri de les Termes, ha inaugurat l’exposició “Vedruna, 65 al barri. 200 al món” a la biblioteca Sud de Sabadell. Amb aquesta exposició celebra els 65 anys d’ençà que va iniciar la seva acció educativa i social a Sabadell. A més, dona el tret de sortida a la celebració dels 200 anys de la congregació de les germanes Carmelites de la Caritat Vedruna, que a Sabadell també compten amb l’escola del carrer de Garcilaso, Vedruna el Carme.

/ Cedida

En aquesta exposició es poden veure els orígens de la congregació amb diferents plafons interactius, per conèixer el projecte educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. A més, els visitants, poden gaudir d’un espai dedicat a la història del centre, amb imatges, objectes i maquetes per mostrar la presència de les escoles i la seva acció social que porten a terme en el nostre municipi. L’exposició es podrà visitar fins al 31 de maig, en horari habitual d’obertura de les instal·lacions municipals.

Acte inaugural multitudinari

L’exposició va quedar inaugurada dimarts passat amb un acte a la biblioteca Sud on van assistir docents, alumnes, exalumnes, familiars i representats municipals. Josep Froilán, responsable de comunicació de l’escola Vedruna Immaculada, celebra “molt positivament l’acte inaugural, que va servir també per generar retrobaments després de molts anys”.

/ Cedida

Comentaris
To Top