Publicitat
Ciutat

Marxa doblement solidària: la cursa anual de Mans Unides celebra la 21a edició

L‘actualitat política va estar també present a la Marxa de la Solidaritat anual de Mans Unides Sabadell, celebrada aquest diumenge al matí. L’organització va repartir llacets grocs i una gran majoria de participants se’ls van posar durant tot el recorregut en solidaritat amb els membres del govern català i els presidents de les entitats independentistes presos.

Publicitat

Va ser, doncs, una cursa doblement solidària. La tradicional marxa ha celebrat enguany la seva 21a edició i -sempre fidel al seu objectiu- va recollir fons pels projectes solidaris que finança la delegació local de l’entitat aquest 2017.

Malgrat la baixada de temperatures de diumenge, hi van participar més d’un centenar de persones que van sortir ben d’hora des de la Plaça del Treball per recorrer els 12 kilòmetres pel rodal de Sabadell, enguany passant per la Via Verda del Vallès, la Universitat Autònoma de Barcelona o el Parc Central del Vallès.
Va destacar el caràcter festiu del recorregut, i la participació de gent de totes les edats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top