Publicitat
Arxiu

Miquel Martí (president del grup Moventia): «A Sabadell hi manca un model de mobilitat urbana clar i definit»

Miquel Martí, president del grup Moventia, ha criticat la manca d’un model de mobilitat urbana clar i definit a Sabadell en el marc de la seva conferència en el cicle ‘Diàlegs d’Economia’, organitzada aquest dijous pel Consell d’Economia Productiva (CEP) al Gremi de Fabricants de Sabadell. «Seré provocador: la mobilitat a Sabadell està molt malament resolta en els diferents àmbits, perquè manca un model racional i eficient. Si no el tens, es genera un caos com en el que estem instal.lats. Però no és culpa només de l’administració local. La Generalitat ha resolt molt bé les necessitats de mobilitat de Barcelona, però ha invertit poc en la primera i segona corona metropolitana». Creu que «els països nòrdics són els que més s’aproximen a un model ideal de mobilitat per a vehicles i persones, tot i que encara presenten mancances». Martí va detallar l’evolució de Moventia, nascuda a Sabadell l’any 1923 com una petita empresa familiar i convertida actualment en un gran grup dedicat a la mobilitat en tots els seus àmbits en els mercats nacional i internacional.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top