Publicitat
Ciutat

La Coordinadora de Casals de Gent Gran presenta una oferta de viatges

La Coordinadora de Casal i entitats de Gent Gran de Sabadell presenta, per primer cop, una oferta de viatges complementària al programa municipal ‘Sortim i Compartim’.

La Coordinadora és una entitat sense ànim de lucre nascuda el 1979 amb la intenció de millorar la qualitat de vida dels sòcis i sòcies dels diferents casals i entitats de gent gran de Sabadell. En aquest sentit són un dels interlocutors amb l’Ajuntament per tractar sobre les qüestions que afecten a aquest col·lectiu.
L’oferta de viatges que per primer cop ha preparat la Coordinadora ha estat pensada «amb i per a la gent gran». Les destinacions escollides són, segons explica la presidenta, Teresa Sererols, «econòmiques, de qualitat, amb tot inclòs i sense cap tipus de parany perquè en puguin gaudir, a partir de 55 anys, prejubilats, jubilades, pensionistes, etc. de circuits des de Sabadell cap el món».

Publicitat

L’àmplia oferta comprèn des de 8 dies a Xipre per 789 euros fins a Romania, Transilvània i castells per 890 euros (6 nits) passant per tres dies a Tossa de Mar per Carnaval per 119 euros, 6 dies a Comarruga per 199, quatre dies de creuer a París per 689 euros, o destinacions més llunyanes com Sant Petersburg i Moscou, l’Anatòlia-Capadòcia, Dubai-Abu Dabi-Sharjah, entre molts d’altres.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top