Arxiu

Esvorancs al “parquing” de l’Eix Macià

Com que visc a Sentmenat i treballo a l’Eix Macià em trobo amb problemes a l’hora d’aparcar ja que a l’Eix cada vegada és més difícil. Vull dir trobar una plaça lliure perquè de pagament sí que n’hi ha, però el meu sou no em permetria tenir el cotxe 7 hores cada dia en un dels pàrquings de pagament, ni pensar-hi. El que faig jo, i moltes altres persones, és arribar ben d’hora al matí i buscar un lloc on poder deixar-hi el cotxe.
Normalment solem trobar lloc a l’esplanada que hi ha davant dels grans magatzems, a l’altra banda de l’Eix. És un espai molt ample on hi caben molts vehicles, però que a derminades hores queda completament ple. Si no tinguéssim aquest “aparcament” gratuït, no sé pas com ens ho faríem tantes persones que treballem per aquell indret.
Desconec qui és el propietari d’aquell terreny, m’han dit que potser l’Ajuntament de Sabadell al que ens caldria agrair que disposem d’aquest “servei”. I i és així, un servei, penso que haurien de cuidar-lo una mica perquè hi ha uns enormes sots que aviat no permetran accedir-hi i molts vehicles ja han patit les conseqüències d’aquests insuportable esvorancs.

To Top