Publicitat
Arxiu

Margarita Arboix: «La UAB ha d’apropar-se molt més a les empreses vallesanes»

La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarita Arboix, considera que la relació universitat-empresa és fonamental per al progrés social i econòmic de Catalunya, que s’ha avançat en la bona direcció, però que encara queda molt camí a recórrer. Arboix va protagonitzar dijous la tercera sessió del cicle Diàlegs d’Economia, celebrada pel Consell d’Economia Productiva (CEP) a la seu de PIMEC Vallès Occidental, en la qual va parlar de La Universitat i el seu impacte en el territori: la transferència de coneixement, davant una important representació empresarial de Sabadell i comarca. La rectora de l'Autònoma creu que la relació universitat-empresa ha millorat força, malgrat que nota a faltar un millor coneixement mutu. Partint de la base que la universitat ha de generar elements positius per a l’entorn, la rectora de la UAB vol «escoltar i conèixer els reptes i necessitats de les empreses per donar resposta als seus requeriments i contribuir així al seu creixement i la seva competitivitat global». La universitat, va assegurar, «té la capacitat d’ajudar a les empreses i, si cal, pot redireccionar-les a través de les nombroses xarxes de contactes nacionals i internacionals de que disposa».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top