Publicitat
Ciutat

Ensenyament licita el projecte per construir l’Escola Virolet a Can Llong

La construcció de l’edifici de l’Escola Virolet del barri de Can Llong és més a prop de fer-se realitat. El departament d’Ensenyament de la Generalitat ha tret a licitació el projecte, que manté obert el termini per presentar les ofertes fins al pròxim 18 d’abril.

La directora territorial d’Ensenyament al Vallès Occidental, Carme Vigués, manifesta que «ja vam començar a caminar el mes d’abril de 2017, i ara donem un altre pas molt important». En aquell moment, Generalitat i Ajuntament van acordar la construcció tant de l’edifici de l’Escola Virolet com el de l’Institut Arraona, i així ho van comunicar a les direccions dels centres, a les associacions de mares i pares i a la comissió que es va constituir per reclamar els edificis.

El projecte del Virolet va sortir a licitació l’1 de març, i a partir d’ara les empreses poden presentar les seves ofertes fins al 18 d’abril. El nou tràmit ha arribat amb cert retard sobre el calendari previst, ja que inicialment la licitació s’esperava a la tardor.


Malgrat això, Vigués es mostra satisfeta perquè «és una bona notícia». Aquest dilluns a la tarda Ensenyament ho ha comunicat a les famílies afectades en una reunió informativa.
Institut endarrerit

Pel que fa a l’edifici de l’Institut Arraona/Can Llong, el projecte va més endarrerit, tot i que ara fa un any que es va anunciar «que les obres de l’escola o l’institut es farien de forma simultània».

La directora territorial d’Ensenyament assegura que «en l’àmbit de país la situació no ajuda perquè estem intervinguts, però es continua treballant. Aquí no hi ha res aturat».

Els alumnes de l’Escola Virolet i l’Institut Arraona segueixen les classes en mòduls prefabricats, i des de fa temps que la comunitat educativa i les famílies reclamen els seus corresponents edificis.

Publicitat
To Top