Publicitat
Ciutat

La Policia Municipal ha de ser un cos més eficient i proper, segons el govern

El govern ha anunciat un nou Pla Director de la Policia Municipal per transformar el cos en un servei més proactiu i proper a la població. El procés de transformació comptarà amb entitats ciutadanes i associacions veïnals.

El Pla Director, previst per aquest any, recollirà les mesures per transformar el cos en un servei molt més eficient i que respongui a un model de seguretat local compromès amb la ciutat, proper a la població i més proactiu que reactiu.

El document tindrà un període d’aplicació fins al 2020. Coincidirà amb un canvi organitzatiu i d’estructura del cos, amb un pla de creixement.

Aquest projecte de reestructuració i creixement de la plantilla de la Policia Municipal, iniciat el 2016, té l’objectiu de comptar a partir del 2022 amb una plantilla de 275 agents (el 2016 comptava amb 220 i actualment amb 235 efectius). L’ampliació de la plantilla sumada a les substitucions per jubilacions previstes fins al 2025 comportarà la incorporació de 125 agents nous.

Publicitat
To Top