Publicitat
Arxiu

Un lladre de cases fereix greument un mosso d’esquadra a Matadepera

Mossos d’Esquadra de Terrassa van detenir, la matinada del 3 de març, un home de 23 anys, de nacionalitat albanesa, sense antecedents policials i amb domicili desconegut, per un robatori amb força a Matadepera i atemptat als agents de l’autoritat. Una patrulla va localitzar un vehicle sospitós amb eines susceptibles de ser utilitzades en robatoris i va comprovar que s’estava cometent un delicte. Quatre homes van sortir de la casa saltant el mur perimetral i es van dirigir al vehicle escorcollat. Els mossos van demanar als homes que s’aturessin però els quatre van fugir. En la persecució a peu, van interceptar un, però la resta va fugir. El detingut va agredir un dels agents, lesionant-lo de gravetat, sent traslladat a dependències policials. Va passar a disposició judicial el 6 de març i es va decretar el seu ingrés a presó.

Publicitat
To Top