Ciutat

La pluja no desllueix una jornada d’esport solidari a benefici del Taulí

Algunes famíles van córrer plegades escollint el circuit més curt
Algunes famíles van córrer plegades escollint el circuit més curt / LLUIS FRANCO

La pluja va fer acte de presència en aquesta cursa solidària i malgrat que en alguns moments no plovia, la mullena difcultava una mica més el pas dels corredors, que tot i això van complementar els 4 circuits previstos per l’organització. La sortida es feia des del quiosc del Parc Taulí i es van preveure 4 carreres diferents adaptades a diferents nivells, des dels corredors professionals, fins als participants infantils. L’arribada també era al Parc Taulí. Finalment hi van participar una setantena de corredors de totes les edats.

Finalment els guanyadors de la cursa van ser, per la categoria C-1, Tommi Tolko, per la C-2, Joan Fernández Balsells, a la C-3 el guanyador va ser Teo Rovira i a la C-4, Jan Grau Fernández.

Els beneficis de la cursa, juntament amb els beneficis de totes les activitats incloses en la Nit de la Ciència es destinaran a un projecte per dotar que està preparant la Corporació Sanitària Parc Taulí i que ha de dotar de la infraestructura necessària per crear un laboratori d’organoides. Aquest equipament ha de se vir per investigar les malalties minoritàries, així com d’altres patologies.

Aquesta cursa va estar organitzada per la secció d’orientació de la Unió Excursionista de Sabadell que col·labora amb la nit de la Ciència de Sabadell 2018. Coincidint amb el Dia Internacional de les Malalties Minoritàries, l’Hospital Taulí organitza una jornada a la Sala d’Actes del Parc Taulí Hospital Universitari, el dijous dia 12 d’Abril, de deu a dos quarts de tres del matí

Comentaris
To Top