Diners

Aigües Sabadell, reconeguda com una empresa amb compromís social

Moment del lliurament d’aquest reconeixement a Aigües Sabadell
Moment del lliurament d’aquest reconeixement a Aigües Sabadell / CEDIDA

La Plataforma Vàlua d’Entitats del Tercer Sector de Sabadell ha lliurat aquest dilluns a Aigües Sabadell el distintiu «Empresa amb vàlua». Es tracta d’un reconeixement pel compromís de la companyia d’aigües en l’àmbit sociolaboral i pel treball a favor de la integració de persones en situació de vulnerabilitat o també en risc d’exclusió social.

Enric Blasco, president d’Aigües Sabadell, va ser l’encarregat de recollir aquest premi. Aquest és el segon distintiu que rep Aigües Sabadell, ja que el novembre del 2016 també va ser reconeguda la seva qualitat com empresa. Des de la seva constitució, Aigües Sabadell treballa en la millora i integració de les persones amb diversitat funcional integrant-les en el seu equip de personal.

El percentatge de persones contractades amb algun tipus de diversitat funcional en aquesta companyia és superior al que estipula la legislació vigent en aque ta matèria. Un dels objectius estratègics de l’empresa d’aigües és impulsar i garantir la igualtat d’oportunitats. Per això, Aigües Sabadell destaca el seu Pla d’Igualtat, així com l’establiment d’un protocol antiassetjament i discriminació que s’aplica en els seus centres de treball.

Vàlua és el nom de la plataforma d’entitats que, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, treballen conjuntament pels drets i la igualtat d’oportunitats i la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social. En formen part una vintena d’entitats, entre les que es troben Càritas, Creu Roja, AVAN, Andi, Secretariado Gitano, Cerma, i CIPO.

Comentaris
To Top