Diners

La fira de professionals de l’automoció arrenca divendres

Autopro Salo se celebra aquest cap de setmana a la Fira Sabadell
Autopro Salo se celebra aquest cap de setmana a la Fira Sabadell

Aquest divendres 13 d’abril a les 12.30h s’inaugura a la Fira de Sabadell una de les fires industrials més importants de l’any, Autopro Saló.

Els professionals de la indústria de l’automoció tenen una cita com cada dos anys a la fira que serà l’aparador de la variada oferta comercial del mercat nacional i internacional del sector.

Els visitants podran obtenir informació de primera mà de l’oferta comercial especialitzada, comparar productes, comprovar les tendències i l’evolució del mercat, iniciar o tancar procesos de compra, enfortir relacions comercials amb proveïdors i explorar noves oportunitats de negoci.

Un punt de trobada

La fira, organitzada pel Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona, amb la col·laboració del Centre Metal·lúrgic, la Federació Catalana de Tallers de Reparació d’Automòbils (FECATRA), Promoció Econòmica de Sabadell i la Fira Sabadell congregarà a empreses especialitzades en recanvis i components, eines, maquinària i utillatge, electrònica i sistemes, accessoris i customització, reparació i manteniment, gestió i solucions digitals, serveis mediambientals globals, editorials especialitzades i institucions del sector.

A més dels propis expositors, un dels plats forts de la fira són les conferències i ponències realitzades per experts sobre els temes de més actualitat i interés que marquen el present i el futur del sector de l’automoció.

Horaris i ponents

El divendres 13 d’abril de 16 a 17h, Antonio Salinas oferirà la conferència “Seguretat en el treball dels vehicles elèctrics i híbrids”, en la que parlarà sobre les pautes a seguir pels professionals per a evitar electrocutar-se al treballar amb aquest tipus d’automòbils i sobre noves motoritzacions.

El mateix dia de 17.30 a 18.30h, Xavi Bosch i Mireia Ruiz, representants de Vagindauto amb més de 20 anys d’experiència al sector, conduiran la conferència “Tècniques de negociació amb asseguradores”, una formació feta a mida i adaptada a les necessitats dels professionals dels tallers dels automòbils.

El dissabte 14 d’abril de 10.30 a 11.30h, Pasqual Moya com a representant de MIAC, presentarà la conferèn cia “Metodologia a la diagnosi”, basada en els procediments a seguir per a localitzar i diagnosticar les avaries i l’ús de l’oscil·loscopi per a les mateixes.

El mateix dia de 12.30 a 13.30 h, Pasqual Moya oferirà una altra conferència, aquest cop com a representant de Tecno Bee. Sota el títol “Rendibilitat a la diagnosi”, parlarà sobre la gestió del temps i l’estrès per a aconseguir una bona efectivitat al treball i les reparacions més repetides als vehicles amb les seves causes.

Entrada gratuïta

L’accés a Autopro Saló i a les conferències que se celebraran a l’auditori del recinte és gratuït si s’acrediten a la fira o bé per a tots aquells professionals que es descarreguin la seva invitació personal gratuïta a la web de la fira: autosalo.com/ca/visitants.

Comentaris
To Top